1. Anasayfa
  2. Moda

2021 Gelinlik Modelleri ile Bu Yazın En Güzel Gelini Siz Olun!

2021 Gelinlik Modelleri ile Bu Yazın En Güzel Gelini Siz Olun!
0

2021 gelinlik modelleri bu yaza damgasını vuracak cinsten! Gelinlik giymek elbette ki her genç kızın hayalidir. Hayatınız boyunca yalnızca bir kez giyebileceğiniz bu önemli kostümün modeline karar vermek çok da kolay olmasa gerek. Yeni sezon gelinlik modelleri ile tüm gözleri üzerinize toplayacak ve çok konuşulacaksınız.

2021 Gelinlik Modelleri ile Kendinizi Prenses Gibi Hissedin

2021 Gelinlik Modelleri
2021 Gelinlik Modelleri

Gelinlik temizliğin, saflığın ve masumluğun simgesidir. Giyen herkesin içinde kendisini prenses gibi hissetmesi olasıdır. Fakat 2021 gelinlik modelleri ile farkınızı ortaya koyacak ve gecenin tek yıldızı siz olacaksınız. Gelinlik denilince ilk akla gelen şık fakat rahatsız bir tür elbise olmaktadır. Gelinlik modelleri 2021 yılında şık olduğu kadar konforlu da olacaktır. Özellikle yeni sezon gelinlik modellerinde çıkarılabilir parçalar da çok fazla kullanılmaya başladı. Birçok farklı gelinlik modeli ile en güzel gününüzün tek yıldızı olabilirsiniz.

1-     2021 Gelinlik Modelleri: Helen Gelinlik Modeli

YouTube video

Gün geçtikçe dünyada sadeliğe daha fazla yönelim olmaktadır. Özellikle 2021 gelinlik modelleri Helenistik tarzı ile çok sık tercih edilenler arasında yer almaktadır. Helen gelinlik modelleri 2020 yılında tercih edilmeye başlamıştır. 2021 yılının gelinlik modellerinde de sıkça karşılaşmak mümkündür. Helen gelinlik modelleri daha çok kabarık ve şatafatlı modelleri sevmeyen, daha sade, zarif, düz ve kendi tarzını ortaya koymak isteyen gelin adaylarının tercihi olmaktadır.

2-    Balık Model Gelinlik

2021 Gelinlik Modelleri

Balık model gelinlik de tıpkı helen gelinlik modelleri gibi daha zarif ve sadeliği tercih eden gelin adayları tarafından tercih edilmektedir. 2021 gelinlik modelleri içerisinde sade ve şık modellerden bir diğeri de balık model gelinliklerdir.

Balık gelinlikler çok etkileyici ve iddialı olmakla beraber kabarık modellere nazaran daha rahat ve konforlu olmaktadır. Balık model gelinlikler vücudun üst kısmını basen ve dizlere kadar sarıp, dizden aşağısı genişleyen modellerdendir. Siz de şıklığınızı ve zarifliğinizi balık model ile yansıtabilirsiniz.

Sırt dekolteli balık gelinlik modelleri ile düğününüzde hem çok şık hem de oldukça zarif görünebilirsiniz. Düşük omuzlu tasarımlar ile bir araya getirilebilen bu model, 2021 yılının en çok tercih edilenleri arasında da yerini alıyor.

3-     Prenses Model Gelinlik

2021 Gelinlik Modelleri
2021 Gelinlik Modelleri

Prenses model gelinlik bir diğer tabiri ile kabarık gelinlikler belinizin inceliğini ön plana çıkararak belden aşağısının çok kabarık eteği sayesinde prensesler gibi bir görünüme sahip olmanızı sağlar.

2021 gelinlik modelleri içerisinde çok sık tercih edilen ve birçok farklı modeli bulunan prenses model gelinlikler ihtişamlı ve gösterişli bir gelin olmanızı sağlayacaktır. 2021 gelinlik modelleri prenses gelinlik modelinde üst kısmı istediğiniz gibi bir modelde tercih edebilirsiniz. İster kayık yaka, ister straplez, ister askılı birçok farklı modele uygun bir gelinlik türüdür.

4-     Kabarık Gelinlik Modelleri

2021 Gelinlik Modelleri

Yıl kaç olursa olsun, her yılda olduğu gibi 2021 gelinlik modelleri içerisinde mutlaka vitrinlerde görebileceğiniz modellerden biri de kabarık gelinlik modelleri olmaktadır. Kabarık gelinlik modelleriyle uzun duvakların kombin olduğu ve daha görkemli bir hale bürünebileceğiniz birçok farklı model mevcuttur. Bunların başında straplez model ve kabarık eteği ile klasik fakat gösterişli olan straplez yaka kabarık gelinlik modeli yer almaktadır.

5-     A Kesim Gelinlik Modeli ile 2021 Gelinlik Koleksiyonu

YouTube video

A kesim gelinlik modelleri bedenin üst kısmını sararak belden aşağısının hafif A şeklindeki gibi daha az kabarık olan modellere denir. Bu model gelinlikleri genellikle çok şatafat sevmeyip aynı zamanda aşırı sadelikten de kaçınan gelin adayları tercih etmektedirler.

2021 gelinlik modelleri arasında A kesim gelinlik modelleri genellikle daha kısa duvaklarla kombinlenerek tamamlanmaktadır. A kesim gelinlik modellerinde yere kadar uzun olmayıp, midi boy denilen daha kısa veya önü kısa arkası uzun etek modellerinde de görmek mümkün olmaktadır.

Dar kesim gelinlik modelleri arasındaki A kesim gelinlikler tesettür gelinlik modellerinde de tercih edilebilmektedir. Büyük beden gelinlik modellerinde sıklıkla tercih edilen A kesim modeli, gelin adayının çok daha zayıf görünmesini sağlamaktadır.

6-     Tesettür Giyimde Gelinlik Modelleri

2021 Tesettür Gelinlik Modelleri
2021 Tesettür Gelinlik Modelleri

2021 gelinlik modelleri tesettür giyimde de iddialı bir sezon olmaktadır. Tesettür giyim tercih eden gelin adayları için 2021 gelinlik modelleri arasında özellikle kol detayları, etek işlemeleri ve yaka detayları göz alıcı bir etki yaratmaktadır. Bunların dışında pelerin detayları, lüks işlemeler ve taşlarla bezenmiş türban kısmı ile de gelinliklerinize gösterişi ve farklılıkları aynı anda getirebilirsiniz.

Uzun kollu gelinlik modelleri arasındaki tesettürlü gelinlik giyiminde tarlatansız modeller de çok sıklıkla tercih edilmektedir. Takım elbise gelinlik modeli tipinde de tasarlanan bu alternatiflerde iki parça şeklinde giyilen tasarımlar da bulunmaktadır.

Balon kollu ya da İspanyol kol modelleri ile çok daha zarif hale getirilen tesettür gelinlik modası, Türkiye’nin en çok tercih edilenleri arasında yerini alıyor. İleride abiye olarak da kullanabileceğiniz tarlatansız yani kabarık olmayan gelinlikler ise size ömür boyu kullanım şansı verecektir.

7-     Dantelli Gelinlik Modelleri

2021 Gelinlik Modelleri
2021 Gelinlik Modelleri

Dantelli gelinlik modelleri hem açık, hem de tesettür giymeyi tercih eden gelin adayları tarafından da sıklıkla tercih edilen bir model çeşididir. 2021 gelinlik modellerinin hemen hepsinde dantel detayları veya işleme detayları görmeniz mümkündür. Dantel detaylar gelinliğe hem asillik hem de şıklık kazandırmaktadır.

2021 gelinlik modelleri prenses gibi hissedeceğiniz birbirinden farklı detaylarla vitrinlerdeki yerini aldı. Balo tipi gelinlik modellerinde de sıklıkla tercih edilen dantel detayı, gelinliğinizin hem çok şık hem de oldukça gösterişli olmasını sağlayacaktır. Nikah sonrası yemeği planlıyorsanız, A kesim bir dantelli gelinlik tercihinde bulunabilirsiniz.

8-     Straplez Gelinlik Modelleri

2021 Gelinlik Modelleri
2021 Gelinlik Modelleri

Straplez gelinlik modelleri de 2021 gelinlik modelleri arasında çok sıklıkla görebileceğiniz bir model tarzıdır. Straplez gelinliklerin alt etek kısmı nasıl olursa olsun işlemeler ve birtakım detaylar ile hem klasik hem sıra dışı görünmek mümkündür. Straplez yaka gelinlikleri tercih eden gelin adayları genellikle saçlarını topuz yapmaktan ziyade tamamen açıp ya da yarım toplayarak daha farklı bir kombinasyon sağlamaktadırlar.

Bonus : 2021 Gelinlik Modelleri Fiyatları Ne Kadar?

2021 Gelinlik Modelleri fiyatları
2021 Gelinlik Modelleri fiyatları

Gelinlik modelleri fiyatları da gerek gelin adayları gerekse damat adayları ilgilendiren bir konudur. Gelinliklerde belirli bir fiyat skalası olmamakla beraber, gelinliğin modelinden işlemesine, kullanılan kumaşın kalitesinden taşların adetine göre fiyatta değişim gösterebilmektedir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir